ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пиар експертът, бивш модел и телевизионен водещ Ива Екимова продължава успешното си представяне в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, след като преди седмица направи впечатляващ дебют и елиминира певицата Маги Джанаварова.

През този уикенд Екимова води спор с Красимир Аврамов, известен като Човека глас. В 26 кръг на играта тя има две успешни прогнози, с което има минимален аванс пред певеца.

Двамата имаха равен резултат след прогнозите си от петък, а в събота нямаха шанс с предвижданията си за срещата между Локо (София) и Хебър, в която гостите от Пазарджик изненадващо спечелиха в столицата с 4:1.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Ива Екимова взе аванс благодарение на победата на Левски като гост на Ботев (Пловдив) в големия празник под тепетата, свързан с откриването на новия стадион на „канарчетата“. „Сините“ спечелиха с 1:0, а тя беше предвидила техен успех с 2:1. Това и донесе една точка. Краси Аврамов беше заложил на победа на домакините и не прибави точки в актива си.

Днес двамата участници имат възможност да подобрят представянето си. Те са дали прогнози за мачовете Черно море – ЦСКА 1948 и ЦСКА – Лудогорец. Едва след това ще стане ясен победителят в 26 кръг и е възможно да станем свидетели на обрат.

Забавната игра с прогнози Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Лидер в генералното класиране е Дарин Ангелов с 21 точки. Ива Екимова е в средата на таблицата и към момента е с 9 т., колкото имат отпадналите вече Енджи Касабие и Бони. Красимир Аврамов е в дъното с една точка, колкото има и Кали.

Вижте прогнозите на Ива Екимова и Краси Аврамов за 26-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК