ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът в италианската Серия „А“ Интер разби последния в класирането Салернитана с 4:0 и увеличи на десет точки аванса си пред втория в подреждането Ювентус.

Двубоят в Милано е част от 25 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ и абсолютно всички участници увеличиха актива си, след като предвидиха успех за „нерадзурите“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Двама от най-известните пловдивчани в българския футбол през последните години – Тодор Неделев и Димитър Илиев, са сред малцината, уцелили точния резултат за победата на Интер. Това им донесе по три точки.

Лидерът в класирането на играта Янис Карабельов, който е представител на пловдивски Ботев, също правилно прогнозира успех с 4:0 за „черно-сините“. Така той увеличи на седем точки аванса си пред втория Илиян Стефанов от Левски.

25 кръг на Звездна лига продължава и днес с два мача от най-силните първенства на Европа. И двете срещи започват в 19:30 часа – в английската Висша лига Манчестър Сити приема Челси, а в испанската Примера дивисион Селта е домакин на Барселона.

Всички прогнози в 25-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО В ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА