ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Пирин Александър Дюлгеров е големият печеливш след изиграването на съботните мачове от деветия кръг на играта на Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

33-годишният бранител събра общо седем точки от трите срещи, след като единствен позна два точни резултата от прогнозите си за мачовете.

Дюлгеров позна, че лондонското дерби между Челси и Арсенал ще завърши при равенство 2:2, както и че Севиля ще направи 1:1 с Реал (Мадрид).

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Отличното представяне на Александър Дюлгеров го изкачи временно на второ място в класирането на играта с 44 точки. Той изостава на три от лидера Янис Карабельов от Ботев (Пловдив).

Галин Иванов от Славия е единственият друг, който позна точния резултат от ремито между Челси и Арсенал. Петър Дебърлиев от Хебър и Алекс Колев от Крумовград пък предвидиха точни резултат от мача между Севиля и Реал (Мадрид).

Мърсисайдското дерби между Ливърпул и Евертън, завършило с 2:0 за „червените“, беше правилно прогнозирано от Красимир Милошев (Локомотив Пловдив), Красимир Костов (Ботев Враца), Бирсент Карагерен (ЦСКА 1948) и Крум Стоянов (Етър).

Тази вечер деветият кръг от играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ завършва с дербито от италианската серия „А“ между Милан и Ювентус.

Вижте прогнозите на участниците за 9 кръг на Звездна лига - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА