ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Пирин Александър Дюлгеров може да се похвали с троен удар в неделя. Първо „орлетата“ спечелиха с 1:0 срещу Крумовград, а след това 33-годишният бранител се представи изключително успешно в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Дюлгеров позна точния резултат на два мача от топ първенствата на Европа. Той правилно предвиди, че Рома и Торино ще завършат при равенство 1:1, а Арсенал и Тотнъм ще направят 2:2 в дербито на Северен Лондон.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Шампионът от миналия сезон на играта Иван Дичевски (Арда) също позна точност резултата от мача между „вълците“ и „биковете“. Изходът на двубоя между „топчиите“ и „шпорите“ беше познат без грешка още от капитана на Славия Галин Иванов и вратаря на Хебър Петър Дебърлиев.

Звездата на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и нападателят на Крумовград Алекс Колев пък бяха единствените, които познаха, че Атлетико ще спечели дербито на Мадрид срещу Реал.

Лидер във временното класиране с 28 точки е Ботев (Пловдив), представян от национала Янис Карабельов. На второ място с 26 точки се изкачи Хебър, който изпревари Левски.

Всички прогнози за шестия кръг на участниците в играта – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА ЗВЕЗДНА ЛИГА