ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Славия Галин Иванов е големият печеливш от съботната програма на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Той е единственият участник, който позна крайния резултат от дербито на кръга в Бундеслигата между РазенБалшпорт (Лайпциг) и Байер (Леверкузен).

„Аспирините“, които са лидер в класирането на германския шампионат, постигнаха обрат за успеха с 3:2. Победното попадение беше дело на еквадореца Пиеро Инкапие, който се разписа в добавеното време.

Общо осем са участниците в Играта, които прогнозираха, че тимът от Леверкузен ще спечели мача в Лайпциг, но само Галин Иванов учели точния резултат. Това му носи три точки.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

По една точка заради познания знак взимат лидерът в класирането на Играта Янис Карабельов (Ботев Пловдив), третият Илиян Стефанов (Левски), легендата на ЦСКА Георги Велинов, Васил Панайотов (Черно море), Красимир Милошев (Локомотив София), Викторио Тодоров (Берое) и Крум Стоянов (Етър).

21 кръг на играта Звездна лига продължава и днес. В програмата са по един мач от Англия (Борнемут – Ливърпул) и Испания (Бетис – Барселона).

Вижте прогнозите на участниците в Звездна лига за 21-ия кръг - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО КЪМ МОМЕНТА: