ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Карлос Алкарас в неделя победи Новак Джокович на финала на „Уимбълдън“ с 1:6, 7:6 (6), 6:1, 3:6, 6:4, с което стана най-младият тенисист в историята на Оупън ерата, спечелил титлите на сингъл от US Open и Откритото първенство на Великобритания.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

С триумфа си в „Ол Инглънд Клъб“ 20-годишният испанец донесе и солидна печалба на непобедимия ММА боец Илия Топуриа. Етническият грузинец, роден в Германия и състезаващ се за Испания, още преди началото на „Уимбълдън“ се похвали в социалните мрежи, че е заложил на Алкарас за спечелване на турнира.

"Любимият ми турнир "Уимбълдън" започва и аз направих своя най-голям залог до момента. Карлос Алкарас да спечели титлата! Давай, ще те подкрепям до края", написа 26-годишният боец на 4 юли.

Според споделената от него информация, Топуриа е сложил 50 000 долара за титла на младия испанец при коефициент 4,75. Това означава, че титлата на Карлос Алкарас е донесла на страшилището за бойците в октагона 237 500. Илия Топуриа има 14 победи в 14-те си мача от ММА.