ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за легендата Майкъл Джордан, който има сериозни проблеми с хазарта и залаган на всичко ин навсякъде.

Съотборникът му в дрийм тима на САЩ Чарлз Баркли разказа как Джордан постоянно е търсел тръпката от победата.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Веднъж е шокирал съотборниците си със залог чий багаж ще се появи първи на лента на летището, чакайки полет от Портланд до Чикаго.

"Това е историята, която най-много харесвам. Наредили е те, а той извадил 100 долара и казал, че неговият куфар ще излезе първи. Девет души направили същото и започнали да чакат. Лентата започнала да се върти и какво да видят, неговият куфар върви най-отпред. Загубили си парите, а после им казал, че е дал пари на момчето с багажите, за да го направи", разказа Чарлз Баркли. 

Проблемите на Джордан с хазарта са от години. Още през далечната 1993 година той споделя как е загубил 165 хиляди долара в популярното Атлантик Казино. А в онези времена тази сума е била доста по-сериозна, отколкото би била днес.

Въздушния също е любител на покера, както много велики спортисти като него. Но за жалост, покер кариерата му е далеч от впечатляваща. Въпреки това, Майкъл Джордан определено обича високите залози. До такава степен харесва хазарта, че дори прави умопомрачителни басове, докато играе голф.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК