ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Днес ще бъде определен крайния резултат от битката между известния спортен журналист Ники Александров и популярния Ди Джей Теди Джорджо. Седмица преди местните избори в България двамата мерят сили с прогнози на мачовете от родното футболно първенство в 13 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Вчера никой от двамата не взе предимство, тъй като нямаше познат точен резултат. Ники Александров и Теди Джорджо взеха по една точка от нулевото равенство между Локомотив (София) и ЦСКА 1948, а след това прибавиха по още една от успеха на ЦСКА над Пирин като гост.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

За съботните мачове прогнозите на двамата бяха много сходни и това предопределя временния резултат 2:2. За днес те са дали своите предвиждания за три мача: Хебър – Славия, Левски – Черно море и Арда – Лудогорец.

Именно срещите с участието на Славия и Левски ще се окажат ключови, тъй като прогнозите на двамата се различават. За мача на Лудогорец спортният журналист и Ди Джеят са дали еднакъв резултат.

Така домакинският двубой на Левски може да се окаже ключов за това дали известният привърженик на ЦСКА Ники Александров ще продължи напред в играта или ще бъде елиминиран от Теди Джорджо. Ди Джеят вече се справи с конкуренцията на известен спортен журналист, след като елиминира шефа на спортната редакция на БНТ Ивайло Ангелов.

Какви са прогнозите на Теди Джорджо и Ники Александров за 13-ия кръг на efbet Лига - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!