ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем историята на бизнесмена Терънс Уатанабе, обявен за комарджия №1 в историята. През 1977 г., след смъртта на баща си Хари, той наследява акции в „Ориентал Трейдинг Къмпани“ и президентското място в управлението на компанията, занимаваща се с търговия на фойерверки и други атракции за училищни, семейни и фирмени партита.

През 2000 г. Уатанабе продава своя дял на  „Брентууд Асошиейтс“ и се заема с филантропия. Всъщност обаче той се оказва хазартен маниак и прахосва цялото си състояние в казината в Лас Вегас, където залага солидни суми на масите за бакара и блекджек.

През 2007 г. се впуска в едногодишен тур в едни от най-известните места в Града на греха. Счита се, че за този период общата сума на неговите залози е около 835 милиона долара. Профуканите от него пари само в „Ceasar`s Palace” и “The Rio” са в размер на 127 милиона, което за онзи момент е рекорд за най-голямата загуба в Лас Вегас.

В годините след това Уатанабе продължава да се поддава на хазартната си страст и губи още 204 милиона долара.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Компанията „Ceasars Entertainment Corporation“ му позволява специален достъп, давайки му статут „президент“. Осигурява му билети за концерти на „Ролинг Стоунс“, намаления за самолетни полети и кредитна линия от 500 000 долара в магазините в хотелите.

Заради това че позволява безразсъдни залози на Терънс Уатанабе поведение, корпорацията е глобена с 225 000 долара. Казино „Wynn Las Vegas” пък му издава забрана да стъпва на негова територия.

Свидетели твърдят, че немалка част от пропилените милиони на бившия бизнесмен са свързани с разходите му извън хазарта. Твърди се, че е в хотелските си стаи е организирал партита с проститутки, наркотици и много алкохол.

Самият той е изпивал на ден по 2-3 бутилки водка, която специално е била внасяна от Русия. Един ден в рамките на 24-часова неспирна сесия на масата за блекджек, където залага по 50 000 долара на раздаване едновременно на три позиции, загубата му възлиза на 5 милиона долара.

Заради страстта си към комара Уатанабе е задлъжнял към едно от казината с 15 милиона долара. Постига споразумение за поетапно изплащане на дълга. Ако не го направи, ще бъде вкаран в затвора. В момента самият той признава, че е разорен, няма медицинска застраховка и не може да плаща за лечението на онкологичното си заболяване.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!