ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски взе малък аванс в оспорвана битка за второто място в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. „Сините“ поведоха с две точки пред Арда и на четири пред Крумовград, след като контузеният ас на отбора Илиян Стефанов позна точния резултат за победата на ПСЖ с 2:0 над Олимпик (Марсилия) като гост в дербито на френската Лига 1.

Единственият друг участник в играта, познал крайния изход на срещата между марсилци и парижани е Крум Стоянов от Етър. Представителят на „болярите“ имаше силно представяне в неделя, тъй като позна и точния резултат за победата на Реал (Мадрид) над Атлетик (Билбао) – 2:0.

Още четирима предвидиха правилно успеха на „белия балет“. Това са лидерът в класирането на играта Звездна лига Янис Карабельов (Ботев Пловдив), Галин Иванов (Славия), Петър Дебърлиев (Хебър) и Викторио Вълков (Берое).

Дебърлиев и Вълков бяха сред малцината, взели актив от нулевото равенство между Арсенал и Манчестър Сити в дербито на Висшата лига в неделя. Капитанът на Локомотив (София) Красимир Милошев също беше предвидил реми между „артилеристите“ и „гражданите“ и прибави една точка към общия си сбор в играта.

Какви бяха прогнозите на участниците в Звездна лига за 30 кръг - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕ СЛЕД 30 КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА