ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

В челото на класирането на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ не настъпиха промени след съботните мачове от 15-ия кръг. Представителят на Септември (София) Валери Божинов е лидер с 54 точки, а втори и трети с по 50 са Георги Велинов (ЦСКА) и Галин Иванов (Славия).

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден! 

Триото няма познат точен резултат до момента този уикенд, а съревнованието им продължава с днешните интригуващи двубои Фейенорд - ПСВ Айндховен, Тотнъм - Манчестър Сити и Интер - Милан.

Божинов, Джони Велинов и Галин Иванов добавиха само по 1 точка от съботните мачове Кьолн - Лайпциг (0:0) и ПСЖ - Тулуза (2:1). Почти всички участници в Звездната лига, в която представители на отборите от елита прогнозират мачове от европейските първенства, заложиха за успех на Лайпциг. "Козлите" обаче изненадаха и измъкнаха точка в двубоя от Бундеслигата. 

Тодор Неделев с шокиращо мнение!

Лео Меси и ПСЖ пък победиха Тулуза само с 2:1, а представителите на клубовете от Efbet Лига очакваха по-изразителен успех на парижани. Всички участници в играта ни се довериха на френския гранд и добавят само по една точка към активите си, тъй като никой не позна точния резултат.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 15-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

Класирането преди неделните мачове: