ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известната красавица Гери Дончева Янков записа победа в последния кръг на Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, продължавайки напред. Тя успя да елиминира Алфредо Торес от втория път. Гери победи кубинския таньор с 5:3 точки, след като в миналия кръг спорът им приключи наравно - 4:4. 

Припомняме, че играта Efbet Лига е на елиминационен принцип. Двамата участници трябва да познаят точните резултатите на 5 мача от родния футболен елит. Всеки удар в десетката им носи 3 точки, а при отгатнат само знак точката е една.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Гери Дончева Янков още в началото на кръга поведе сериозно на Алфредо Торес, след като уцели право в десетката победата на Левски с 2:0 над Ботев (Враца). Красавицата показа отлична успеваемост в мач на "сините" и преди седмица, когато предвиди с точност и 2:0 срещу Хебър (Пазарджик).

От успеха на Славия срещу Арда Гери взе точка, а Алфредо остана с празни ръце, тъй като беше казал равенство. След това двамата добавиха по точка от победата на Лудогорец с 3:2 срещу Черно море, като и в този мач никой не позна точния резултат. Картинката се повтори и в оставащите две срещи от кръга - ЦСКА 1948 - ЦСКА (0:1) и Локомотив (Пд) - Берое (0:0). 

Заради отличната познаваемост във втори пореден мач на Левски Гери се справи с Алфредо, който преди това елиминира Енджи Касабие. Така в следващия кръг Дончева Янков ще има нов съперник в забавната ни игра с прогнози на мачовете от Efbet Лига.

Кой какви прогнози даде в 20-ия кръг в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК