ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Две от най-красивите лица на БНТ влизат винтригуващ дуел в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Водещата на сутрешния блок „Денят започва“ Христина Христова е новият участник. Тя ще опита да елиминира своята колежка от националната телевизия Карина Караньотова.

Преди седмица Караньотова отстрани актьора Кристиян Милатинов, но сега ще се сблъска с женска конкуренция. Двете с Христова ще спорят на полето на футболните прогнози за мачовете от българския футболен елит.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Още тази вечер те ще проведат първата част от своя дуел, тъй като са дали своите предвиждания за мача между Локомотив (Пловдив) и Арда. В шестия кръг на играта Карина Караньотова и Христина Христова са прогнозирали още четири срещи от родното първенство: Берое – Славия, Ботев (Враца) – ЦСКА, Черно море – Лудогорец и ЦСКА 1948 – Етър.

Припомняме, че в играта еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Как точно Карина и Христина прогнозираха мачовете от шестия кръг на играта ефбет Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!