ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лицето на сутрешния блок „Денят започва по БНТ Христина Христова се измъкна в последния момент от трудна ситуация. В последните дни тя води дуел с легендарния водещ, коментатор и анализатор на Шампионската лига Красимир Минев в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Двамата мериха сили с прогнози за мачовете от родното футболно първенство. Участието им в седмия кръг премина през истинска драма и обрати във водачеството. Дори и последният мач не успя да реши кой от двамата ще бъде победител, тъй като Христина Христова в крайна сметка изравни резултата от играта срещу Краси Минев.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Красивата водеща от БНТ правилно предвиди, че ЦСКА 1948 ще победи Славия и това ѝ донесе една точка. Минев от своя страна беше дал предпочитанията си на „белите“ и не успя да прибави нищо към актива си от предишните дни.

Така двамата завършиха седмия кръг с по пет спечелени точки. Равният резултат означава, че Христина Христова и Красимир Минев ще продължат спора си и в предстоящия уикенд, когато ще дадат прогнозите си за нови пет мача от българския шампионат.

Как точно Христина Христова и Красимир Минев прогнозираха мачовете от седмия кръг на играта Еfbet Лига - ВИЖТЕ ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!