ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известният журналист и телевизионен водещ Крум Савов нанесе своя удар в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. По този начин той отвърна на предизвикателството, което получи от певицата Теодора Кацарова.

Двамата водят спор на полето на футболните прогнози за мачовете от българския футболен елит. Кацарова, която стана шампион в първия сезон на играта и в първия кръг на настоящия елиминира Тончо Токмакчиев, вече има аванс от само 4:3 в спора си с Крум Савов. Тя се справи изключително успешно с мачовете в петък и поведе с 4:2.

Певицата и журналистът вчера не стартираха добре и се разминаха с взимане на точки от дербито между Ботев (Пловдив) и Левски (1:3), тъй като и двамата бяха предвидили равенство.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

След това обаче Савов прибави точка в своя актив, познавайки, че Лудогорец ще спечели домакинския си мач срещу Етър, но не уцели точния резултат - 5:0. Кацарова и в този случай заложи на равенство и това не увеличи актива й в играта.

Битката между двамата ще приключи късно тази вечер с края на двубоя между Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив). Именно „железничарското“ дерби ще определи победителя във втория кръг на Букмейкър БЛИЦ.

Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Вижте прогнозите на Теди Кацарова и Крум Савов в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!