ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път ще ви върнем в миналото с малко повече от десетилетие. В първите дни на януари през 2011 г. късметлия прави сериозен удар в букмейкърската компания „Ladbrokes“, където залага 2,50 паунда при коефициент 108 800 към 1.

Той прави девет смели прогнози. Уцелва изненадващите победи на Уулвърхемптън и Блекбърн. Остава му само една среща – между Барселона и Атлетик (Билбао) за .

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

По това време каталунците са вероятно най-силният отбор в света и гази наред в Примера дивисион. Лионел Меси, Андрес Иниеста и Шави бяха в тройката на класацията за „Златната топка“. Клиентът на букмейкърската къща обаче залага, че „блаугранас“ няма да спечелят срещу „лъвовете“.

Барселона открива резултата в Билбао чрез Ерик Абидал в 75-ата минута и надеждите за печалба на любителя на футболни залози изглежда няма да се увенчаят с успех.

За негов късмет звездата на Атлетик Фернандо Йоренте, известен като Цар Лъв, изравнява пет минути преди края. Това не е достатъчно на тима от Билбао да продължи напред в турнира, но пък прави един човек изключително щастлив. Той забогатява с 272 000 паунда заради изключително смелите си залози.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК