ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за любопитна история, разиграла се през 2010 г. По време на вечеря легендарният професионален покер играч Тед Форест се обзалага с един от най-големите си конкуренти Майк Матусоу (на снимката вдясно) при коефициент 13:1, че ще отслабне с 20 кг. за по-малко два месеца.

Форест, който в момента на баса тежи 85 кг, залага 150 000 долара. Ако обаче спечели, ще вземе 1,8 милиона. В края на определения срок той се качва на везната, която отчита 62 кг. Така Форест печели сериозния залог, губейки 23 кг от теглото си.

200 лв Начален Бонус Спорт!

„Когато наближи краят на двумесечния срок, не ядох в продължение на десет дни. В последните 48 часа пък хапнах само едно киви, един домат и 5-6 малини, за да имам сили да продължа с тренировките“, призна Тед Форест пред ESPN, когато се разчу за облога му.

Проблем обаче се оказва фактът, че към момента на направения залог Матусоу не разполага с въпросната сума. Затова двамата сключват споразумение, че въпросните 1,8 милиона долара ще бъдат изплащани по 5000 долара месечно за следващите повече от две десетилетия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК