ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният водещ на Шампионската лига Красимир Минев влиза в ролята на опонент на водещата от БНТ Христина Христова в седмия кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Христова през миналата седмица елиминира своята колежка от националната телевизия Карина Караньотова, а сега отново се изправя срещу популярно лице от тв екрана.

Водещата на сутрешния блок „Денят започва“ и Краси Минев ще спорят в полето на прогнозите на мачовете от българското футболно първенство.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Тази вечер двамата ще могат да покажат майсторството си в предвижданията на изхода от срещите, тъй като са дали своите предположения за крайните резултати на двубоите Крумовград – Локомотив (София) и ЦСКА – Черно море.

Дуелът им ще продължи в неделя с мача между Лудогорец и Берое. Окончателният победител в битката на техните прогнози ще стане ясен в понеделник вечерта след изиграването на двубоите Етър – Ботев (Пловдив) и Славия – ЦСКА 1948.

Припомняме, че в играта еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Как точно Краси и Христина прогнозираха мачовете от седмия кръг на играта ефбет Лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!