ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов е големият победител в петия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Бившият страж на „армейците“ разби конкуренцията на лидерите на отборите от родния футболен елит, които минават за големи познавачи на световния футбол към настоящия момент.

Велинов през изминалия уикенд демонстрира изключително способности при прогнозирането на резултатите от Топ 5 на първенствата в Европа. Той единствен взе точки за всяко от петте си предвиждания. 65-годишният ветеран позна точния резултат за победата на Ливърпул с 1:0 над Манчестър Сити. Това му донесе три точки в актива.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Това е вторият точен резултат, който Георги Велинов познава в играта на Звездна лига. Той се доказа като майстор на дербитата, тъй като преди месец акурактно прогнозира успеха на Борусия (Дортмунд) с 1:0 над Шалке 04 в големия мач на Рурската област.

Силното представяне на Джони Велинов изкачи ЦСКА на третото място в класирането на Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ. По-напред са само представителите на Пирин и Славия. Капитанът на „орлетата“ Петър Занев този уикенд взе шест точки, като големият му удар е точният резултат за победата на Реал (Мадрид) над Барселона в Ел Класико – 3:1. Звездата на „белите“ Галин Иванов продължава със силното си представяне. Той също взе шест точки и с точност прогнозира триумфа на Ювентус с 1:0 над Торино в градското дерби.

Припомняме, че в играта Букмейкър БЛИЦ на участниците се присъждат по три точки за всеки познат точен резултат, както и по една точка за всеки познат знак.

КОИ СА МАЧОВЕТЕ И КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В ПЕТИЯ КРЪГ на Звездна лига - ТУК!