ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Четирима от участниците в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ успяха да познаят точния резултат на единствената среща от съботната програма на 26 кръг на играта ни с прогнози, в която представителите на клубовете от родния футболен елит дават предвижданията си за дербитата в Европа.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Голмайсторът на Крумовград Александър Колев, който се настани в топ 3, правилно посочи, че Байерн ще победи Лайпциг с 2:1. Точният резултат познаха още Александър Дюлгеров (Пирин), Бирсент Карагарен (ЦСКА 1948) и Крум Стоянов (Етър). Четиримата взеха по 3 точки с огромна доза късмет, тъй като победното попадение за баварците падна във втората минута на добавеното време. Реализира го Хари Кейн, който вкара и първия гол в интригуващия мач от Бундеслигата.

С прибавените три точки Алекс Колев събра 105 в актива си и се доближи само на точка от втория Илиян Стефанов (Левски). Лидер продължава да е Янис Карабельов от Ботев (Пловдив), който има 113 т.

Кръгът в Звездната лига приключва днес с три интригуващи двубоя: Челси - Ливърпул (финал за Купата на Лигата в Англия), Лече - Интер (Серия "А") и Реал (Мадрид) - Севиля. 

Какви бяха прогнозите на участниците за 26-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО В ЗВЕЗДНАТА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА: