ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Днес започва 16-ия кръг на Звездната лига в играта на Букмейкър БЛИЦ, в която прогнози на мачове от западноевропейските първенства правят капитани, играчи и представители от елитните ни отбори.

Изключително интересен през този уикенд е двубоят от 21 кръг на испанската Примера дивисион, където традиционно коравият Виляреал приема лидера в класирането Барселона.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Много любопитни са прогнозите за тази среща на лидерите в класирането на Звездната лига Валери Божинов и Галин Иванов. Представителите на столичните Септември и Славия не дават шансове на каталунците и считат, че „жълтата подводница“ ще подхлъзне „блаугранас“ и ще спечели точка в мача. Друг от водачите - знаменитият бивш вратар на ЦСКА Георги Велинов, дава предпочитанията си за успех на Барса.

Интерес през уикенда предизвиква и дербито между два от водещите отбори във Франция. Четвъртият в класирането Монако приема шампиона и лидер ПСЖ. В понеделник пък е градското дерби на Ливърпул, в което „червените“ от „Анфилд“ приемат борещия се за оцеляване Евертън.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 16-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО НА ЗВЕЗДНА ЛИГА ПРЕДИ 16 КРЪГ