ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Битката на върха в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ продължава да е изключително напрегната и първите трима в класирането са разделени от шест точки.

Участниците в играта дадоха прогнозите си за започващия днес 30 кръг и от техните предвиждания е очевидно, че категорично отписват шансовете на Байерн за титлата в Бундеслигата. Всички са дали предпочитания за победа на Борусия (Дортмунд) над Майнц, което гарантирано ще превърне „жълто-черните“ в новия носител на „сребърната салатиера“.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Още по-любопитни са прогнозите на водачите в класирането на Звездна лига за предстоящото в неделя дерби между Ювентус и Милан. Първите петима в подреждането отписват шансовете на „Старата госпожа“ да стигне до домакински успех. Лидерът Иван Дичевски (Спартак Варна), третият Георги Велинов (ЦСКА), четвъртият Иван Коконов (Арда) и петият Валери Божинов (Септември) предвиждат равенство 1:1. Вторият в класирането Александър Дюлгеров (Пирин) прогнозира победа на Милан с 2:0.

В 30 кръг на Звездна лига участниците са дали прогнозите си за още три мача от топ първенствата на Европа: Кьолн – Байерн, Севиля – Реал (Мадрид) и Челси – Нюкасъл.

Това е предпоследният кръг на играта и предвижданията за срещите може да се окажат ключови за крайното подреждане. Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат по 3 точки, а само при улучен знак – 1 точка.

Как участниците прогнозираха мачовете от 30-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО НА ЗВЕЗДНА ЛИГА ПРЕДИ 30 КРЪГ“