ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бразилската футболна звезда Неймар, който в момента лекува тежка контузия на коляното, запълва времето си с успешно представяне в покер турнири.

В неделя най-скъпият футболист е взел участие в онлайн надпреварата "PokerStars Titans". 31-годишният играч на саудитския Ал Хилал е завършил на второ място от 59 участници. Парични награди са получили всички, завършили на първите седем места.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

За своята втора позиция Неймар е прибрал 62 262 евро. Бразилецът е регистриран в играта като Neymar-jr Първото място е заел литовецът Доминикас Миколайтис, състезаващ се като Mikensonas. Неговата награда е в размер на 86 398 евро.

Бразилската футболна звезда отдавна е познат като голям любител на покера и често се пуска в различни турнири. Той често е виждан в надпревари, организирани от един от най-големите сайтове в тази област. От края на 2020 г. дори е посланик на марката. В началото на тази година пък стана рекламно лице на казино.

В следващата Неймар няма да играе заради тежката контузия на коляното. Това ще му даде повече време за участие в различни турнири по покер.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!