ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път няма да се спираме на случай от миналото, а ще разкажем за актуален залог, чийто изход все още не решен. Ако обаче човекът извади късмет, ще спечели 72 милиона долара, което ще бъде най-голямата печалба в историята на спортните залози.

Става дума за бизмесмена и спортен фен Джим Макингвейл. Той има собствен мебелен магазин в Хюстън, където често пуска промоции на дюшеци и матраци за своите клиенти. Това му е спечелило прякора Мак Матрака.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В момента Макингвейл е направил залози на обща стойност 10 милиона долара, че любимият му бейзболен отбор Хюстън Астрос ще спечели шампионската титла в Мейджър Лийг Бейзбол (МЛБ). Финалната серия срещу Филаделфия Филис вече е в ход и резултатът е 1:1, след като тази нощ Хюстън спечели с 5:2 втория мач между двата тима.

Първият залог Мак Матрака направил на паркинга на популярно заведение за бързо хранене в Луизиана, където спортните залози са законни. Той поставил 3 милиона долара за победа на Астрос във финалната серия, който ако се окаже печеливш, ще му донесе 30 милиона.

Освен това при различни други букмейкъри е направил още пет залога от по един и два милиона долара. Четири от тях са при коефициент 5 към 1, но единият е при 12-1. Ако всички те се окажат печеливши, Джим Макингвейл ще спечели общо рекордните 72 милиона долара.

В момента дори е Мак Матрака е пуснал нова промоция в магазина си. Ако си купите стоки за поне 3000 долара от магазина му, при триумф на Хюстън Астрос, той ще ви върне удвоената сума. Това означава, че при похарчени 3000 долара, ще вземете 6000.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК