ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известният у нас кубински танцьор и любимец от ТВ екрана Алфредо Торес нахлу с гръм и трясък в българския футбол с няколко майсторски прогнози в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Торес трябваше да се справя не с друг, а с красивата Енджи Касабие, която в миналия кръг отстрани досегашния лидер в прогнозите Дарин Ангелов.

След като притисна диетоложката с 4-1 точки след първите два кръга (познат точен резултат на Локо (Пловдив) - Локо (София) 1:0 и знак на ЦСКА 1948 - Арда (1:0)), днес той завърши започнатото и взе точки в два от трите двубоя от програмата на Efbet Лига за крайната победа с 6-2.

Припомняме, че при познат точен резултат се присъждат 3 точки, а при познат знак - 1 точка. 

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Най-трудно за двамата се оказа прогнозирането на срещата между Славия и Хебър (0:1), за която Енджи Касабие заложи на 1:1, а Торес на 0:0.

Танцьорът и шоумен бе много близо до това да познае точния резултат при победата на Ботев (Пловдив) с 1:0 над Берое. Залагайки на 2:0, докато Енджи Касабие се спря на успех на старозагорци с 1:0.

При аванс от 5:1 и невъзножност да бъде победен Алфредо Торес взе точка и от двубоя Септември - ЦСКА 0:1. Той заложи на успех с 4:2 за "червените", а опонентката му на 2:0.


Така Алфредо Торес продължава към 19-ия кръг на играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ и ще продължи с прогнозите за срещи от родното първенство, докато Енджи Касабие отпада. Съперникът на Торес ще бъде определен по-късно.