ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният Ди Джей Теди Джорджо се представи отлично в 13-ия кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Той успя да събере актив от шест точки и да елиминира спортния журналист Ники Александров. Тодор Георгиев, както е истинското име на музиканта, в предишния кръг победи шефа на спортната редакция на БНТ Ивайло Ангелов.

Много важен за успеха на Теди Джордо се оказа един познат точен резултат, след като резултатът от дуела му с Ники Александров от събота беше 2:2. Голяма радост на Ди Джея донесоха Любо Пенев и Хебър, които победиха Славия с 1:0 след гол от дузпа в добавеното време. Георгиев беше предвидил именно успех на тима от Пазарджик с 1:0.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Теди Джорджо прибави и точка към актива си от успеха на Левски срещу Черно море. Ники Александров пък беше предвидил загуба на „сините“ и равенство между Хебър и Славия. Двамата бяха прогнозирали неуспешно, че Лудогорец ще победи Арда. Двубоят в Кърджали завърши при нулево равенство.

Спечелените шест точки в 13 кръг помогнаха на Теди Джорджо да събере актив от 14 т., с което той излезе на трето място във временното класиране на втория сезон на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Лидер за момента е водещата на сутрешния блок на БНТ Христина Христова с 24 точки, следвана от колегата ѝ в националната телевизия Ивайло Ангелов с 15.

Какви бяха прогнозите на Теди Джорджо и Ники Александров за 13-ия кръг на efbet Лига - ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!