ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голямата игра на БЛИЦ Букмейкър Звездна лига се възобновява тази седмица с 22-ия кръг след двуседмична пауза. Западните първенства отново са на преден плен и идва ред на новата порция прогнози, предложена ни от представители на всички елитни наши клубове.

Мачовете са следните:
Манчестър Сити – Ливърпул,  Байерн – Борусия Дортмунд, Нюкасъл – Манчестър Юнайтед, Наполи – Милан и Атлетико Мадрид – Бетис.

Както се вижда, дербита та дрънкат!

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Валери Божинов изби рибата с нестандартната си изява, която ще учуди всички. Ветеранът смело рискува и заложи на любопитна изненада. Според него най-силното нападение в Топ 5 на първенствата в Европа - това на Байерн, няма да вкара нито един гол в битката за върха на Бундеслигата срещу Борусия (Дортмунд), при това в дебюта на новия треньор Томас Тухел.

От началото на сезона баварците са нанизали 72 попадения в 25 мача от германското първенство и в тях само в един случай не са се разписвали. Това се случи преди близо седем месеца - при загубата с 0:1 от Аугсбург през септември 2022 г. Всъщност това е единственият двубой на Байерн във всички турнири от началото на сезона, в който тимът от "Алианц Арена" не е поразил вратата на съперника.

Припомняме, че при познат точен резултат участникът получава 3 точки. При познат само знак наградата е само 1 точка.

Как гласуваха Божинов и останалите в 22-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

КЛАСИРАНЕ В ЗВЕЗДНАТА ЛИГА ПРЕДИ 22 КРЪГ