ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Много любопитна тенденция се забелязва сред позициите на лидерите на отборите в родния футбол. Това може да се забележи в прогнозите им от 21 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ.

Близо 2/3 от участниците са предвидили един и същи резултат за крайния изход на предстоящото в неделя от 19:00 часа дерби на Рим между Лацио и Рома.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Точно 10 от общо 16 участници прогнозират, че битката между двата тима от италианската столица ще завърши без победител и при резултат 1:1. Това е много любопитен факт и рядко може да се види такова единомислие при предвижданията на участниците в играта Звездна лига.

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат три точки, а за познат знак се дава една точка. Във временното класиране лидер е ЦСКА, представляван от знаменития вратар Георги Велинов. „Армейците“ са с точка повече от представителя на столичния Септември Валери Божинов. Любопитното е, че Джони и Божинката са сред шестимата, които не са посочили резултат 1:1 в прогнозата си за римското дерби.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 21-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ 21-ИЯ КРЪГ