ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

В днешната история ще ви върнем доста години назад. През 1997 г. канадският професионален играч на покер, блекджек и табла Браян Зембик прави странен облог със свой приятел. В резултат на това Зембик, който по онова време е на 36 години се сдобива с женски бюст.

По време на ваканция в Европа канадецът седнал в един бар със своето гадже и двама приятели. В един момент край тях минала една жена с доста големи гърди. Браян Зембик възкликнал, че ако и той има толкова големи женски атрибути, също ще привлича доста внимание.

Тогава един от неговите приятели и също страстен комарджия – Джобо, решил да направи облог. Той обещал на Зембик 100 000 долара, ако си постави силиконови гърди и ги носи в продължение на една година.

Подобна пластична операция тогава струвала доста скъпо и Браян трябвало да намери начин да я направи безплатно. За късмет имал познат пластичен хирург, който също обичал да залага.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Нахлух в кабинета му и попитах: „Може ли да ми поставиш цици?“, а той отвърна: „Това е заради някакъв залог, нали?“. След това играх с него на табла в продължение на един час. Не само спечелих безплатна операция, но и допълнителни 5000 долара“, признава канадецът.

Браян Зембик започlа да носи изкуствения си бюст, но в един момент Джобо решава, че това е много странно за един мъж и предлага да откупи облога си срещу 50 000 долара. Браян отказва и в края на годината в банковата му сметка постъпват 100 000 долара.

Интересното е, че Зембик не премахва силиконовите импланти и продължава да ги носи близо 20 години. През 2014 г. отказва нов облог, според който ще получи 50 000 долара, ако си сложи по-голям размер гърди или 10 000 долара, ако ги махне.

Причината за отказа е, че Браян Зембик прави състояние от своите гърди. Участва във фотосесии и телевизионни предавания. Изчислил е, че е спечелил повече от 500 000 долара само от такива участия.

Любопитното в цялата история, че неговите роднини го подкрепят. Майка му одобрява решението му, братята му не са против, а баща му признава, че сам би си поставил женски гърди, ако му предложат същата сума. Зембик винаги е твърдял, че на света има само един човек, който може да го накара да премахне женския бюст. Това е дъщеря му Мика.

Точно това се случва през 2016 г. Тогава Мика става майка и моли баща си да се подложи на операция за махане на силикона. Тя не иска детето ѝ да има дядо с женски гърди.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК