ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският национал до 18 години Васил Василев от Берое дебютира изключително успешно в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. В 11-ия кръг талантливият нападател на старозагорци замени Божидар Пенчев, който се раздели с клуба.

Още в първия ден на своето участие Василев стана един от двамата участници, познали точен резултат от мачовете в най-силните европейски шампионати.

Младият футболист позна, че Барселона ще победи Реал Сосиедад като гост с 1:0. Успехът дойде след гол на Роналд Араухо във втората минута на добавеното време. Крум Стоянов от Етър също правилно предвиди крайния резултат за триумфа на каталунците.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

От трите мача от програмата на 11 кръг на Звездна лига това бяха единствените прогнози с познат точен резултат. Васил Василев и Крум Стоянов взеха и по една точка заради победата на Байерн над Борусия (Дортмунд) в дербито на Бундеслигата. Двамата обаче бяха заложили на победа на Арсенал срещу Нюкасъл, а в този мач „свраките“ излязоха победители.

Днес играта Звездна лига продължава с още два интересни мача. Участниците са дали своите прогнози за двубоите Фиорентина – Ювентус и Реал (Мадрид) – Райо Валекано.

Вижте прогнозите на участниците в 11-ия кръг на Звездна лига - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Временното класиране на Звездна лига: