ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев се представи много добре в събота и се доближи опасно близо до Лудогорец в класирането на Звездна лига на играта Букмейкър БЛИЦ.

Дебърлиев единствен от всички участници позна точен резултат в един от двата мача, които лидерите на отборите но родния футболен елит трябваше да прогнозират в събота.

31-годишният страж на Хебър учели, че Рурското дерби между Шалке 04 и Борусия (Дортмунд) ще завърши при резултат 2:2. Това му донесе актив от три точки, с което неговият отбор събра 53 точки във временното класиране и се доближи на три от Лудогорец.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Още един вратар взе актив от мача между „кралскосините“ и „жълто-черните“. Това е знаменитият бивш страж на ЦСКА Георги Велинов, който прогнозира краен резултат 1:1 и това му донесе една точка. Джони, като представител на ЦСКА, е лидер със 72 точки, на три пред Валери Божинов, който участва от името на Септември.

Абсолютно всички участници предвидиха, че Манчестър Сити ще спечели гостуването си на Кристъл Палас. Никой обаче не уцели точния резултат 1:0 в полза на „гражданите“ и затова всеки взе по една точка.

Днес играта Звездна лига представя на участниците още три възможности да натрупат актив. Те са свързани с прогнозите им за мачовете Фулъм – Арсенал, Ювентус – Сампдория и Атлетик (Билбао) – Барселона.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 20-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В МОМЕНТА

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ 20-ИЯ КРЪГ