ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Певицата Теди Кацарова продължава със силното си представяне в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Шампионката от миналия сезон спечели втори кръг от новото първенство. Този път тя се справи с конкуренцията на популярния журналист Крум Савов, а това означава, че успя да елиминира шести пореден мъж.

Разликата се оказа минимална и Кацарова взе успеха с резултат 4:3. Дъщерята на легендарната Силвия Кацарова натрупа актива си още в петък, когато уцели точния резултат за победата на ЦСКА с 1:0 над Крумовград и позна, че ЦСКА 1948 ще надвие Пирин (3:0). Мачовете от втория кръг на играта на Букмейкър БЛИЦ, играни в събота и неделя не добавиха нови точки в актива на певицата.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Крум Савов правилно прогнозира победите на ЦСКА, ЦСКА 1948 и Лудогорец (5:0 срещу Етър). Това обаче не се оказа достатъчно за водещия от телевизия „7/8“, за да детронира шампионката Теодора Кацарова. Никой от двамата участници не успя да предвиди победата на Левски с 3:1 като гост на Ботев (Пловдив) и успеха на Локо (Пловдив) с 4:2 над столичните „железничарите“.

Така Теди Кацарова продължава да води във временното класиране на сезон 2023/24 на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. В следващия кръг тя ще има нов съперник. Певицата елиминира шести пореден мъжки конкурент, след като през миналия сезон се справи с Орлин Павлов, Филип Буков, Митьо Крика и Драго Симеонов, а сега стори същото с Тончо Токмакчиев и Крум Савов.

Припомняме, че в играта efbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Какви бяха прогнозите на Теди Кацарова и Крум Савов за втория кръг на втория сезон на ефбет Лига – ВИЖТЕ ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!