ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Журналистката от БНТ Карина Караньотова стартира мощно участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ и поведе в битката, която води с актьора Кристиян Милатинов на полето на прогнозите на мачовете от родния футболен елит.

В петък вечерта Кари, която признава, че не е в детайли запозната с българското първенство, изненадващо позна с точност победата на Локомотив (Пловдив) с 1:0 като гост на Пирин. Това ѝ донесе три точки, докато Милатинов също беше заложил на успех на „смърфовете“, но с различен резултат и затова взе само една точка.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Днес битката на полето на прогнози от мачове от родния футболен елит продължава. Двамата са дали своите предвиждания за срещите Хебър – Ботев (Пловдив) и Черно море – Славия.

Припомняме, че в играта Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Преди седмица Кристиян Милатинов успя да елиминира съпругата на Крум Савов – Мая, която пък преди това детронира шампиона от миналия сезон Теди Кацарова.

Как точно Крис и Карина прогнозираха мачовете от петия кръг на играта ефбет Лига - ТУК! 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!