ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Актьорът Филип Буков, който в последно време нашумя с ролите си в хитови сериали и участието си в „Сървайвър“, прави впечатляващ дебют в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. В 27 кръг той се конкурира с пиар експерта, бивш модел и телевизионен водещ Ива Екимова.

През миналата седмица двамата дадоха прогнозите си за пет от мачовете в българското елитно първенство. Буков в момента е водач в класирането с актив от три точки, който натрупа благодарение на познатия точен резултат за победата на Лудогорец с 2:0 като гост на Ботев (Пловдив).

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Ива Екимова, която е двукратен победител в играта Efbet Лига, за момента е с две точки и е притисната пред опасността да бъде елиминирана.

Днес двамата участници имат шанс да увеличат актива си, тъй като са прогнозирали резултатите от мачовете Локомотив (Пловдив) – Левски и ЦСКА – Ботев (Враца).

Екимова има само един шанс за победа в 27 кръг, тъй като двамата с Филип Буков са посочили един и същи резултат за гостуването на „сините“ на „смърфовете“. Затова единственият шанс на пиар експерта е да познае точния резултат от домакинския мач на „армейците“ срещу врачани.

Вижте прогнозите на Ива Екимова и Филип Буков за 27-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК