ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националът Бирсент Карагaрен записа изключително успешен дебют в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. От изминалия уикенд 30-годишното ново попълнение на ЦСКА 1948 стана заместник на вратаря Даниел Наумов като участник от името на „червените“ в надпреварата, в която представители на отбори от efbet Лига прогнозират на точен резултат мачове от топ първенствата на Европа.

Още при първото си участие Карагaрен позна с точност крайните изходи на две срещи от 16 кръг: Ювентус – Фиорентина 1:0 и Ливърпул – Евертън 2:0. Това му донесе общо шест точки. Той добави в актива си още една точка, тъй като предвиди, че Борусия (Дортмунд) ще победи Вердер, но не уцели точния резултат 0:2.

Припомняме, че според правилата на играта при познат точен резултат се присъждат 3 точки, при познат само знак – 1 точка.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Изключително успешно в 16 кръг се представи и представителят на Пирин Александър Дюлгеров. Той завърши с осем точки - най-много от всички през изминалия кръг. Активът беше натрупан от познатите точни резултати на мачовете Ювентус – Фиорентина и Ливърпул – Евертън. Освен това Александър добави по една точка с уцеления знак на срещите Виляреал – Барселона (0:1) и Вердер – Борусия Дортмунд (0:2).

Силното представяне на Дюлгеров изкачи Пирин с три позиции в класирането и от седмо място „орлетата“ вече са четвърти с 55 точки, на две зад третия Славия и на три от втория ЦСКА. Лидер остава представителят на Септември Валери Божинов, който е с 61 точки.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 16-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!

КЛАСИРАНЕТО НА ЗВЕЗДНА ЛИГА СЛЕД 16 КРЪГ