ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви върнем към пролетта на 2015 г., когато боксьорът Флойд Мейуедър, самообявил се за най-богатия спортист, спасява рапъра 50 Cent от фалит.

Двамата през годините са били в различен етап на отношенията си – от най-добри приятели до размяна на словесни престрелки. В момента богатството на рапъра се изчислява на 40 милиона долара.

В най-силните му години имотното състояние на 50 Cent е достигало до 300 милиона, но пропилява голяма част от парите заради ексцентричния си начин на живот.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

През 2015 г. музикантът дори подава молба да бъде обявен във фалит, тъй като не може да покрие солидните финансови искове срещу себе си по различни съдебни дела. Той обаче е спасен от боксовия мач между Мейуедър и Мани Пакиао на 2 май 2015 г.

Рапърът е поканен да пее преди началото на двубоя, определян като Битката на века и Битката на величията. За изпълнението си 50 Cent получава хонорар от 500 000 долара.

Отделно от това музикантът залага сумата от 1,6 милиона долара за победа на Мейуедър. Това се случва с единодушно съдийско решение. Така 50 Cent прибира доста солидни суми от големия боксов мач и се спасява от фалита.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!