ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американският любител на хазарта Марко Пиемонте за пореден път показа, че не се страхува да залага дори на най-слабите отбори и това да му носи приходи. Именно заради такива рискове и последвалите големи печалби жителят на Чикаго си е спечелил прозвището Марко Милионера (Million Dollar Marco).

През миналата седмица Пиемонте решава да си пробва късмета със залог на най-слабия историята на НХЛ. Сан Хосе Шаркс започна сезона с 11 поредни загуби и 42 получени гола – най-слабият старт на отбор в историята на хокейната лига.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

34-годишният американец решава, че е крайно време „акулите“ да спрат черната серия и смело пуска фиш за 100 000 долара. За негов късмет предвиждането му е успешно. Сан Хосе печели с 2:1, а това носи на Марко Милионера печалба от 250 000 долара.

Марко Пиемонте има наследствен бизнес с продажба на автомобили. Той е запален по хазарта от 16-годишен, а негов учител в залозите на спортни състезания е един от счетоводителите на фирмата на баща му.

Прякорът Марко Милионера се появява на 10 септември 2022 г., когато той печели 1,2 милиона долара със залог от 25 000 за мач от колежанското първенство по американски футбол. Само две седмици по-късно прави най-големия си удар в хазарта. Прибира 2,9 милиона долара заради фиш за 65 000 за друг мач от същия шампионат.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!