ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Актьорът Филип Буков беше споходен от неочакван малшанс в своето противопоставяне на пиар експерта, бивш модел и телевизионен водещ Ива Екимова. През този уикенд двамата са съперници в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове от българския футболен елит.

За бившият участник в „Сървайвър“ това е дебют в играта, докато Екимова участва за трета поредна седмица, след като преди това елиминира певците Маги Джанаварова и Красимир Аврамов, известен като Човека глас.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

В събота двамата бяха дали прогнози само за един мач – ЦСКА 1948 срещу Славия. „Белите“ спечелиха с гол на резервата Емил Стоев само минута преди края. Това беше едва вторият гол на 27-годишния халф от началото на сезона. Той не се беше разписвал в шампионата от 17 септември, когато беше точен при успеха с 2:0 над Берое. Неочакваният герой на славистите изненада неприятно Филип Буков, който беше напът да познае точния резултат от мача. Актьорът беше прогнозирал 0:0 и беше съвсем близо до това да дръпне сериозно в спора си с Ива Екимова.

Забавната игра с прогнози Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Днес Филип Буков и Ива Екимова имат шанс да прибавят точки в актива си, тъй като са дали своите предвиждания за две дербита от родния футболен елит: Черно море – Спартак (Варна) и Ботев (Пловдив) – Лудогорец.

Вижте прогнозите на Ива Екимова и Филип Буков за 27-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК