ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Големите дербита от неделната програма на 28 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ поднесоха доста неприятни изненади на асовете от българския футбол.

Домакинската издънка на Интер срещу Наполи (1:1) донесе точки само на двама участници. Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив) и Даниел Генов (Ботев Враца) дори уцелиха точния резултат от мача.

Победата на Барселона с 3:0 като гост на Атлетико (Мадрид) се оказа още по-голяма изненада за участниците в играта. Тук точка взе само младият футболист на Берое Викторио Вълков, който единствен предвиди успех на каталунците.

Драматичната победа на Манчестър Юнайтед над Ливърпул с 4:3 след продължения също се оказа трудна за прогнозиране. За краен резултат от четвъртфинала за ФА Къп се приема изхода от редовното време – 2:2. В случай само Крум Стоянов от Етър е уцелил точния резултат, докато Петър Дебърлиев (Хебър) и Александър Дюлгеров (Пирин) взеха точка за познатия знак.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Почти всички участници правилно прогнозираха победа на Борусия (Дортмунд) над Айнтрахт (Франкфурт). Крайното 3:1 за „жълто-черните“ беше познато от четири участници – Тодор Неделев (Лудогорец), Александър Дюлгеров (Пирин), Васил Панайотов (Черно море) и Красимир Милошев (Локо София). Точки не взеха единствено Викторио Вълков (Берое) и Алекс Колев (Крумовград), заложили на равенство.

В челото на класирането битката за второто място продължава да е оспорвана. Лидер е Ботев (Пловдив) с 11 точки аванс през Левски и Арда, които имат по 121 точки. Четвъртият Крумовград има 120.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в Звездната лига за 29-ия кръг – ТУК

КЛАСИРАНЕТО В ЗВЕЗДНА ЛИГА СЛЕД КРАЯ НА 29 КРЪГ