ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Популярният актьор Филип Буков и певицата Теди Кацарова бяха неприятно изненадани от развоя на неделните мачове от българското първенство, за които бяха дали своите прогнози в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ.

Двамата не успяха да прибавят точки в актива си, тъй като не успяха да предвидят победата на Арда над Локомотив (София) и равенството между ЦСКА 1948 и Левски.

Така в битката между двамата предимство продължава да има Теди Кацарова, която в събота взе една точка заради успеха на Славия срещу Ботев (Пловдив).

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Днес дъщерята на легендарната Силвия Кацарова и Филип Буков имат шанс да увеличат актива си, тъй като са дали прогнози за мачовете ЦСКА – Черно море и Лудогорец – Локомотив (Пловдив).

Има разминаване между предвижданията на двамата, което означава, че крайният изход на двубоя им все още не е предизвестен и всякакъв изход е напълно възможен.

Припомняме, че в играта Efbet лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския шоубизнес прогнозират мачове от родното футболно първенство. За познат точен резултат се присъждат три точки за общото класиране. Уцелен знак от дадена среща носи по една точка.

Какви са прогнозите на Теди Кацарова и Филип Буков – ВИЖТЕ ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!