ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви върнем към сезон 2015/16 на Висшата лига и особено към драматичния мач между Евертън и Уест Бромич от седмия кръг на шампионата.

В край на септември 2015 г. 30-годишният Кайл Джордан прави залог от 5 паунда на шест мача в букмейкърската къща „William Hill“. Коефициентът му за печалба е 9172 към 1.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Той прогнозира победи на Ливърпул над Астън Вила, на Рединг над Бърнли, на Кардиф над Чарлтън, на Бери срещу Ковънтри, на Шефилд Юнайтед срещу Донкастър и на Евертън над Уест Бромич.

Първите пет мача вече са изиграни и са завършили с желания за Джордан резултат. Остава единствено срещата между „карамелите“ и „дроздовете“.

Преди началото на мача „William Hill“ прави оферта на Кайл Джордан да му откупи фиша срещу 4196 паунда, но той отказва. Реже и офертата на „Colossus Bets“ за 8000 пауда.

Той обаче е на път да съжали за избора си, тъй като Саидо Бераино дава аванс на домакините от Уест Бромич малко преди почивката, а в 54-ата минута Крейг Доусън удвоява аванса. Само минута по-късно обаче Ромелу Лукаку връща един гол за Евертън.

Съдбата започва да се усмихва на Кайл Джордан, когато Аруна Коне изравнява за 2:2 четвърт час преди края. Късметът явно е на страната на заложилия, тъй като в последните минути на двубоя с втория си гол в мача Лукаку носи победата на „карамелите“ и превръща в печеливш фиша на Джордан.

Печалбата на заложилия в букмейкърската къща е изчислена на 45 865 паунда, а Кайл Джордан използва парите, за да заведе семейството си на ваканция в Америка.

“Гледах мача в компанията на приятел и моята половинка. Когато Уест Бромич поведе с 2:0 започнах да съжалявам за отклонените оферти. Когато Конате изравни, започнах да нервнича доста сериозно. След последния съдийски сигнал започнах да подскачам в стаята. Мои приятели преди са приемали предложения да продадат своите фишове и са пропускали големите печалби. Радвам се, че не последвах примера им. Сега ще заведа приятелката ми и двете ни деца на ваканция в Америка“, заяви Джордан след взимането на печалбата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК