ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Този път ще ви разкажем за футболен познавач от Лондон, който изумява с прогнозите си през ноември 2014 г. Той заложил 100 паунда на осем мача от английския футбол. Впечатляващото е, че го прави в момент, когато до края на срещите остават 20 минути, а част от отборите са догонващи в резултата. Коефициентът да спечели е изчислен на 6542 към 1.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Жителят на британска столица успешно предполага, че Уест Хям ще стигне до равенство, въпреки че изостава с 0:2 срещу Сток Сити. Според него Чарлън също ще изравни срещу Шефилд Уензди.

Сред прогнозите му има и равенство между Фулъм и Уигън. Осем минути преди края обаче „котиджърс“ получават гол и са с човек по-малко. Все пак в 88-ата минута Браян Руис изравнява и спасява залога.

На лондончанина остава единствено да излезе предвиждането му за равенство между Лейтън и Ковънтри. В края на редовното време обаче „шапкарите“ водят с 2:1. Всичко се променя в добавеното време, когато с втория си гол в мача Джим О`Брайън изравнява за Ковънтри.

Това попадение носи на футболния познавач печалба от 654 203 паунда. От букмейкърската компания „William Hill“ признават, че това е най-голямата сума, изплащана от тях за залог, направен в последните 20 минути на мачовете.