ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви разкажем за американски любител на залозите, който през завършилия през февруари сезон в шампионата на НФЛ се възползва от невероятна оферта, за да прибере над 100 000 долара.

Фенът от Мичиган прави залог от 25 долара на всички 16 мача от програмата. Познава изхода на 15 от тях и му остава да изчака развоя на двубоя между Детройт Лайънс и Грийн Бей Пекърс.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

За негово съжаление тимът от Грийн Бей печели с 35:17. Това означава, че любителят на залозите губи шанса да спечели 726 000 долара.

При неговия фиш не е имало възможност за откупуване на залога, какъвто много букмейкъри предлагат преди изиграването на последния мач.

Дни по-късно от компанията "BetMGM" потвърждават слуховете, че заради невероятната познаваемост и уцелените сериозни коефициента е направено изключение. Точно преди края на последния мач от програмата букмейкърът е направил предложение на любителя на залози.

Офертата е била за откупуване на фиша срещу 133 000 долара и клиентът на компанията се е съгласил. Така вместо да остане без никаква печалба, мъжът от Мичиган успява да умножи повече от 5000 пъти своя първоначален залог от 25 долара.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!