ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ники Кънчев взе аванс в битката си с певицата Маги Джанаварова. Популярният журналист и телевизионен водещ поведе в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която спори с младата изпълнителка.

Двамата успешно прогнозираха победата на Лудогорец над Ботев (Враца) от програмата на съботните мачове и взеха по една точка за класирането, тъй като не познаха точния резултат – 8:1 в полза на разградчани.

Вчера Ники Кънчев и Маги Джанаварова трябваше да познаят и изхода на двубоя между Левски и Локомотив (София). Певицата заложи на равен резултат и това не ѝ донесе актив.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Както е известно, „сините“ спечелиха с 1:0. Водещият на „Голямото преследване“, който е един от най-известните фенове на ЦСКА, спечели от успеха на големия съперник на любимия си тим. Той беше предвидил триумф на Левски с 2:0 и това му донесе още една точка в актива.

Така след изиграването на съботните мачове от програмата на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ Ники Кънчев води на Маги Джанаварова с 2:1. Днес те може да прибавят точки в актива си, тъй като са прогнозирали крайните изходи на мачовете Спартак (Варна) – Берое и Славия – ЦСКА. Битката им ще продължи и в понеделник, когато ЦСКА 1948 среща Ботев (Пловдив).

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат три точки, а за познат знак се дава една точка.

Вижте прогнозите на Ники и Маги от 23-ия кръг на играта ни Ефбет лига – ТУК!