ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски се доближава все повече до челната четворка на класирането на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. „Сините“ са вече само на точка от място в Топ 4. Това се дължи на успеха при прогнозите, които вратарят Николай Михайлов даде за 14-ия кръг на играта.

През този уикенд Ники е един от добре представилите се играчи и до момента е спечелил пет точки. Това носи общ актив на Левски от 44 т., което го нарежда само на точка от четвъртия Спартак (Варна).

Михайлов уцели с абсолютна точност равенството 1:1 между Марсилия и Монако, което му донесе три точки. Освен това взе по една точка за победата на Манчестър Сити над Арсенал и на Барселона над Жирона.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Трябва да се отбележи, че общо шест от участниците успяха да предвидят, че дербито между Марсилия и Монако ще завърши при резултат 1:1. Интересното е, че само те са взели точки от този мач. Всички останали са дали предпочитанията си за успех на марсилци.

Абсолютно всички участници в играта Звездна лига взимат по една точка за победата на Барселона над Жирона с 1:0 като гост. Всички заложиха на успех на каталунците, но никой не успя да уцели резултата.

Третото поредно равенство на Байерн от началото на пролетния дял на Бундеслигата изненада и представителите на родния футболен елит. Баварците направиха 1:1 с Айнтрахт (Франкфурт), а всички участниците в Звездна лига бяха предположили успех за мюнхенския гранд. Така никой не добави точка в актива си от този мач.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 14-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА – ТУК!