ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболист №1 на България за 2011 г. Николай Михайлов направи интересна прогноза за предстоящия в неделя мач между Рома и Специя от последния 38 кръг на сезона в Серия „А“.

В 31 кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ 34-годишният вратар на Левски тотално отписа Жозе Моуриньо и „вълците“. Той предвижда победа за гостите от Специя, които водят битка за оцеляване в елита и успехът им е изключително нужен. Според Ники Михайлов явно играчите на Рома ще бъдат демотивирани от загубения финал на Лига Европа от Севиля след дузпи, а освен това нямат шансове за попадане в зона Шампионска лига в Калчото.

Любопитна прогноза даде и легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов. Бившият национал, определен за футболист №1 на България за 1981 г., единствен даде предпочитанията си на Манчестър Юнайтед в днешния финал на ФА Къп срещу Манчестър Сити. Всички останали участници залагат за успех на „гражданите“.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Настоящият 31 кръг е последен за първия сезон на играта Звездна лига и ще бъде ключов за крайното класиране. Разликата в челото е много малко и няколко от участниците имат шанс за успех. Лидер е вратарят на Спартак (Варна) Иван Дичевски, който има 111 точки, само една повече от капитана на Пирин Александър Дюлгеров. Джони Велинов, който е представител на ЦСКА, е трети със 107, на две точки преди Иван Коконов от Арда.

През този уикенд участниците са дали своите прогнози за финала на ФА Къп (Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед), два мача от италианската Серия „А“ (Торино – Интер и Рома – Специя) и две срещи от испанската Примера дивисион (Селта – Барселона и Бетис – Валенсия).

Припомняме, че според правилата на играта при познат точен резултат се присъждат по 3 точки, а само при улучен знак – 1 точка.

Как участниците прогнозираха мачовете от 31-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА КЪМ МОМЕНТА