ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Агенция БЛИЦ продължава рубриката си с най-интересните, най-странните и най-стряскащите залози в света.

Днес ще ви върнем отново към Купата на Африканските нации през 2010 г., когато се случва един от най-невероятните резултати във футбола.

Британски футболен фен се възползва от открилия му се шанс по време на мача между Ангола и Мали, когато 12 минути преди края на мача анголците водят с 4:0.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Тогава той посещава един местните букмейкърски пунктове. Всички залози за победа на убедителния лидер в резултата са затворени. Може да обаче се залага на останали показатели. Британецът се възползва от факта, че коефициентът за равен резултат е 1000 към 1 и попълва фиш за резултат 4:4 със залог от 50 паунда.

Неочакваното обаче се случва. Малийците вкарват по едно попадение в 79, 88, 90+3 и 90+4 минути и стигат до ремито. Равният резултат носи на смелия комарджия печели 50 000 паунда.

В рубриката Bookmaker сме ви разказвали и за друг случай на залог от въпросния мач. Тогава обаче той е с тъжен край. Фен на Ангола залага целия си студентски заем от 4400 паунда за победата на своя тим при резултат 4:0, а в края очаква печалба само от 44 паунда. Той обаче не само остава без заложената сума, но и губи студентското си място в университета.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!