ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новата звезда на английския национален отбор Джуд Белингам се представи изключително силно при победата на „трите лъва“ с 3:1 като гост на Шотландия в приятелски мач, игран на „Хемпдън Парк“ в Глазгоу във вторник. Белингам се отличи с гол и асистенция.

Изявите на новото попълнение на Реал (Мадрид) се оказаха ключови за британски фен на хазарта, който залага 5 паунда при общ коефициент 5200 към 1.

Островитянинът пуснал фиш за шест различни събития по време на срещата, която отбеляза 150-ата годишнина от първия мач между националния отбори в историята на футбола.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Две от тези предвиждания на любителя на залозите били свързани с Джуд Белингам – да вкара гол и да получи жълт картон. И двете събития се случват. Както и останалите четири от фиша.

Британецът обаче не изчаква излизането и на шестте събития и решава да приеме офертата на букмейкъра „William Hill“ да плати за фиша му 17 000 паунда след петата вярна прогноза. Това се случва след жълтия картон на Киърън Тиърни в 77-ата минута. Резултатът е 2:1 за Англия, но успехът на „трите лъва“ още не е гарантиран. Хари Кейн подпечатва успеха в 81-ата минута. Ако беше изчакал края на мача, любителят на залозите щеше да спечели 26 000 паунда.

ШЕСТТЕ ПРОГНОЗИ НА БРИТАНЕЦА
Джуд Белингам да вкара гол – да, 35-ата минута
Двата тима да вкарат поне по един гол – да
Англия да спечели мача – да
Джуд Белингам да получи жълт картон – да, в 42-ата минута
Киърън Тиърни да получи жълт картон – да, в 77-ата минута
Калвин Филипс да получи жълт картон – да, в 41-ата минута

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!