ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев е новият лидер в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представителите на клубовете в родния футболен елит прогнозират интригуващи мачове от най-силните първенства на Европа. Стражът на тима от Пазарджик измести Янис Карабельов от първата позиция. Представителят на Ботев (Пловдив) дълго време оглавяваше класирането в играта ни с прогнозите, но вече изостава с точка зад Дебърлиев.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Обратът настъпи след снощното дерби в Италия между Лацио и Интер. "Нерадзурите" спечелиха гостуването в Рим с 2:0, а Дебърлиев позна точния резултат, което му донесе 3 точки. Карабельов беше посочил успех на Интер с 3:1 и добави само 1 точка към актива си. 

Вратарят на Хебър изскочи на върха със 74 точки, а халфът на Ботев (Пловдив) има 73. Спорът за третото място също е ожесточен. Васил Василев (Берое) има 62 точки, четвърти към момента е Илиян Стефанов (Левски) (61 т.), а пети - Александър Дюлгеров от Пирин (Бл) с 60 т.

Победата с 2:0 на Интер над Лацио беше позната от 8 от участниците в Звездната лига. За втори път този сезон представителите на клубовете от Еfbet Лига демонстрират толкова добра познаваемост. Предишният случай беше в 13-ия кръг на играта на Букмейкър БЛИЦ, когато отново 8 играчи познаха точен резултат в един от мачовете - Ювентус - Интер (1:1).

Oсвен Дебърлиев, другите, които бяха посочили, че Интер ще спечели с 2:0 срещу Лацио и добавиха по 3 точки към актива си са Александър Дюлгеров, Галин Иванов, Илиян Стефанов, Георги Велинов, Иван Коконов, Красимир Милошев и Васил Василев. За разлика от този мач, дербито Ливърпул - Манчестър Юнайтед се оказа трудно за прогнозиране от участниците, след като нито един от тях не беше посочил 0:0, както завърши дербито във Висшата лига. Абсолютно всички смятаха, че "мърсисайдци" ще спечелят.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в 16-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

КЛАСИРАНЕТО СЛЕД 16-ИЯ КРЪГ: