ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболен фен се оплака от огромен карък на Боксинг Дей, вторият ден на Коледа, когато беше на косъм от спечелване повече от 100 000 паунда.

Британецът направил залог за четири мача – два от английската Висша лига и два от шотландския елит. Той правилно предвидил точния резултат за успеха на Челси с 2:1 над Кристъл Палас, гарантиран с гол от дузпа на Нони Мадуеке в 89-ата минута.

Футболния запалянко познал резултатите от победата на Манчестър Сити с 3:1 над Евертън и нулевото равенство в Шотландия между Ливингстън и Сейнт Джонстън.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Единствената грешка, която прави идва на дербито на Единбург между Хибърниън и Хартс. Той заложил за успех на „сърцата“ с 2:0, но буквално удря греда.

За негово нещастие Хартс печели с 1:0 след гол на Лаурънс Шенкленд в добавеното време на мача. Фенът обаче бил изключително близо да спечели 102 000 паунда от залога си от 10 паунда.

Затова обаче трябвало Шенкленд да реализира дузпата, която отборът му получава още в шестата минута. При нейното изпълнение капитанът на Хартс праща топката в гредата. Трябва да се отбележи, че и Хибърниън пропуска 11-метров наказателен удар чрез Мартин Бойл в 15-ата минута.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!